• Crea la teva web a partir d'estructures bàsiques

  Templates (Plantilles predefinides)

  Al mercat hi ha moltes plantilles predefinides per poder estalviar temps de desenvolupament i poder aconseguir una bona qualitat/ preu.

  Per tal d’aconseguir que la teva web sigui personalitzada i et permeti treballar en la introducció de nous continguts i a través d’una base de dades (MYSQL), traduïm el format HTML de les plantilles a continguts en format PHP.

  Demana un pressupost fent clic aquí

  Aporta el teu el disseny

  Dóna'ns les teves idees de disseny

  En aportar el teu disseny podem adaptar la programació dels diversos models de continguts (utilitzant parts de plantillas predefinides o creant-de nou).

  EL preu final del Web pot variar en funció de la complexitat, en aquest cas s'ha de demanar un pressupost fent clic aquí

  T'ho dissenyem

  Et proposem un disseny

  Si no vols complicacions, et donem una proposta de disseny (sense programació PHP i base de dades) en format HTML (maqueta) i veiem com evoluciona.

  EI preu final del Web pot variar en funció de la complexitat, en aquest cas s'ha de demanar un pressupost fent clic aquí
 • Actualítzala al moment

  Editor "Online" IDACWebManager

  - IDACWebManager -

  Editor "online" ajustat al disseny del projecte web.
  - Menú amb 5 nivells.
  - Continguts i menú editables en 5 idiomes.
  El funcionament d'aquest editor està pensat per adaptar-se al disseny de la web que hem triat i NO tenir el Disseny del web definit per l'editor, com pot passar en molts casos.
  Això ens dóna un gran avantatge al personalitzar el nostre disseny

  Treballa a partir d'una base de dades

  Base de dades "MySql"
  Gestiona les teves dades.

  Mòdul de gestió de dades orientat a catàlegs i arxius. En el cas d'artistes o galeristes es pot catalogar l'obres amb data, preu, disponibilitat, descripció tècnica de l'obra, etc.
  En tenir tots aquests conceptes a la base de dades podrem gestionar el contingut de la nostra web, per exemple: llistat de preus amb imatge, descripció tècnica o preus, en una exposició.
  La nostra web no només ens dóna visibilitat, també és una eina de treball!

  Crea les teves newsletter

  PhpList, MailChimp

  Quan vols enviar les notícies publicades a la teva Web pots utilitzar eines del mercat per enviar una Newsletter.
  A l'editor "online" està incorporada l’aplicació PHPLIST (programada com la web en PHP) que ens permet crear la Newsletter directament de l’editor recollint les notícies de la web automàticament.
  Una altra opció és utilitzar programes externs com per exemple el "Mailchimp"