Opcions

Crea la teva web a partir d'estructures bàsiques

El preu és de 500 €. Amb el conveni signat amb la PAAC - Plataforma Assembleària d'Artistes de Catalunya -, et beneficies d'un descompte del 20% per ser soci/a, el preu serà de 400 €.

Per tal d’aconseguir que la teva web sigui personalitzada i et permeti treballar en la introducció de nous continguts i a través d’una base de dades (MYSQL), traduïm el format HTML de les plantilles a continguts en format PHP.

Aporta el teu el disseny

En aportar el teu disseny podem adaptar la programació dels diversos models de continguts (utilitzant parts de plantillas predefinides o creant-de nou).

El preu d'inici és de 500 €. Amb el conveni signat amb la PAAC - Plataforma Assemblea d'Artistes de Catalunya -, et beneficies d'un descompte del 20% per ser soci/a, el preu d'inici serà de 400 €.

T'ho dissenyem

Si no vols complicacions, et donem una proposta de disseny (sense programació PHP i base de dades) en format HTML (maqueta) i veiem com evoluciona.

El preu d'inici és de 1500 €. Amb el conveni signat amb la PAAC - Plataforma Assemblea d'Artistes de Catalunya -, et beneficies d'un descompte del 20% per ser soci/a, el preu d'inici serà de 1200 €.

Demana un pressupost

Et contestarem en breu
Omple el formulari
Trobeu-nos al mapa de Google
Adreça
Carrer Ausias Marc 3
08010
Barcelona
Informació de contacte
Local: (+33) 933.017.502
Mòbil: (+33) 653.184.728
idac@idac-ia.com